Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Texas

Onroerend goed te koop in Texas

Het grenst in het noorden aan Oklahoma; naar het noordoosten met Arkansas; naar het oosten met Louisiana; zuidwesten met Mexico; naar het westen met New Mexico; naar het zuidoosten kijkt het uit over de Golf van Mexico. De Rode Rivier markeert een deel van de noordelijke grens, de Sabijnse rivier een deel van de oostelijke en de Rio Grande die met Mexico.

Onroerend goed voor verkoop in Texas is met 3,2% gedaald. De vraag naar woningen bleef echter bijzonder sterk vanwege de aanhoudende economische expansie van de staat. Ontwikkelaars hebben de activiteit aan de aanbodkant versneld, maar de vraag naar onroerend goed te koop in Texas heeft veel moeite gekost. Bouwbedrijven zijn blijven worstelen met de toename van land-, arbeids- en houtkosten, evenals de verandering van regelgeving. De betrouwbaarheid van de zaak is in de hele staat verslechterd.

Texas bouwt al jarenlang een situatie waarin gezinnen goed kunnen leven met velen, een van de handigste in de VS.

Evenzo geeft een recente studie aan dat Texas-zaken sneller zijn dan het persoonlijk inkomen van de staat. Deze prijsstijgingen kwamen niet correct voor in de hele staat.

Maar je kunt nog steeds je ideale woning vinden voor verkoop in Texas.

Texas blijft ook explosieve bevolkingsgroei ervaren en verdient bijna 1100 mensen per dag. Volgens recente schattingen van de Census, de grootste steden in Texas: Conroe, Frisco, McKinney en Georgetown, allemaal gelegen in de grootste grootstedelijke gebieden van de staat.

Bouwbedrijven in Texas hebben het moeilijk om aan de hoge vraag naar eengezinskoffers te voldoen tegen betaalbare prijzen. Een probleem dat moest worden aangepakt was het gebrek aan geschoolde werknemers in de bouwsector na de ineenstorting van het vastgoed van de Grote Recessie.

De kosten van grond zijn 20,4 procent van de huizenprijzen in Texas, historisch hoger en met 14,1 procent gestegen in 2000.

Regeringsdruk speelt ook een rol op onroerend goed voor verkoopprijzen in Texas. Volgens de Texas Public Policy Foundation hebben veel steden in Texas gereageerd op snelle groei door strikte bestemmingscodes te implementeren met verwijzingen naar ontwikkeling, waardoor de vraag en prijzen omhoog gaan.

De stijging van de kosten in verband met de bouw heeft de ontwikkeling van redelijk geprijsde woningen bemoeilijkt en minder rendabel gemaakt voor thuisbouwers. Als gevolg hiervan wijkt de bouw van eengezinswoningen af ​​van woningen op basisniveau en naar grotere, duurdere en winstgevendere huizen.

Het is geen goede periode om een ​​onroerend goed te koop in Texas te kopen, maar het is vooral een aantrekkelijk land voor gezinnen.

De buurstaten van Texas zijn: New Mexico, Oklahoma, Arkansas, Louisiana.

  •  
    Korte pauzes in de Verenigde Staten. De top drie Amerikanen.

    Korte pauzes in de Verenigde Staten. De top drie Amerikanen. Herfst is aangekomen, en puur zomer toeristische bestemmingen zijn gereserveerd door de meerderheid van de investeerders. De focus ligt op de mildere gebieden, waarbij de kust- en Caribische gebieden worden verlaten. Wat zijn de to ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Deze Quick Move-in huis is al in aanbouw en zal beschikbaar zijn in oktober. Neem contact op Ernie rechtstreeks voor meer informatie en beschikbaarhe...
Cod. 19537

Verkoop Villa, Texas, Fort Worth, Southlake, 560, Truelove Trail, Southlake Tx 76092

616,978.80EUR
Verkoop
Villa

504.37 m²
Contemporary & stijlvol huis, volledig gerenoveerd in heel incl.. op maat hout en travertijn vloeren, graniet & natuursteen badkamers en more.New SS a...
UNAVAILABLE
Cod. 12868

Verkoop Landbouwgrond, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

855,594.64EUR
Verkoop
Landbouwgrond

3510 m²
Deze accommodatie is gelegen
UNAVAILABLE
Cod. 12321

Verkoop Villa, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

3,973,761.76EUR
Verkoop
Villa

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
UNAVAILABLE
Cod. 12319

Verkoop Hoeve, Texas, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

1,901,321.42EUR
Verkoop
Hoeve

10600 m²
Landmark Country Estate Verhoogde High
UNAVAILABLE
Cod. 11959

Verkoop Hoeve, Texas, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

380,264.28EUR
Verkoop
Hoeve

1994 m²
De buurt van 2000 vierkante meter woonoppervlak
UNAVAILABLE
Cod. 11730

Verkoop Landbouwgrond, Texas, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

11,407,928.51EUR
Verkoop
Landbouwgrond

40 m²
Algemene Property informatie:
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
 
 
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB